British bulldog 2023 ответы и задания для 3-4 класса конкурс по английскому языку

british bulldog 2023 ответы и задания Олимпиада

Ответы и решения на все задания для 3-4 класса всероссийский международный конкурс british bulldog 2023 (британский бульдог) по английскому языку 12-13 декабря 2023-2024 учебный год официальный для все регионов школьников России всего в конкурсе 30 вопросов.

Скачать ответы на все задания (правильные)

1. Where does the man want to go?
A) To London B) To the platform 5 C) To Oxford D) To Bath

Ответ: C

2. How is the man going to get there?
A) By tram B) By plane C) By train D) By bus

Ответ: C

3. What is the number of the platform?
A) 10 B) 1 C) 2 D) 3

Ответ: D

4. What does the man want to buy?
A) Ice-cream B) Tickets C) Books D) Toys

Ответ: B

5. How much does the man pay?
A) 3 pounds B) 10 pounds C) 30 pounds D) 33 pounds

Ответ: C

Read the text and answer the questions

There once lived a clever man with three sons. He loved them very much, but he was sorry that they often quarrelled. One day he wanted to teach them a lesson. He showed his sons a bundle of sticks and asked them to break the bundle in half. The youngest son put the bundle across his knee but couldn’t break it. The middle son put the sticks on the ground and wanted to break them with his hands. The oldest son took the ends of the bundle in each hand and tried to split it in half in front of him, but also with no result. Then their father untied the bundle and gave one stick to each song. The songs easily broke the sticks in half. «My sons», said the wise father, «each of you alone is as weak as one of these sticks. But if you all stand together, nobody will be able to break you».

6. What kind of man was the father?
A) Wise B) Stupid C) Brave D) Silly

Ответ: A

7. Why was the man often worried? Because his sons … a lot.
A) walked B) worked C) argued D) played

Ответ: C

8. What does «to teach them a lesson» mean in the text? To make the sons …
A) read books B) do homework C) do exercises D) stick together

Ответ: D

9. What did the boys’ father do with the sticks? He … the sticks.
A) unfastened B) cut C) decorated D) burnt

Ответ: A

10. What did the man want his sons to do in the future? To … each other.
A) fight with B) hate C) quarrel with D) help and support

Ответ: D

11. He didnt listen the teachers instructions.
A-to B-with C-at D-

Ответ: A

12. Whose cat is this?
A-its my, B-its mine, С-its me, D-its our

Ответ: B

13. What time the first lesson start at?
A-is, B-do, С-does, D-has

Ответ: C

14. What the men like to do?
A-do, B-does, С-is, D-are

Ответ: A

15. Do you like TV?
A-watch, B-to look, С-looking, D-watching

Ответ: D

ответы и вопросы

Оцените статью
Добавить комментарий